تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنیدعلی راحمی مدیر ستاد مردمی دیه کاشان در حاشیه آیین آزادی این زندانی در گفتوگو با آستان نیوز با قدردانی از همدلی و همافزایی نوعدوستانه و خداپسندانه خادمیاران و یاوران کانونهای خدمت رضوی شهرستان آران و بیدگل برای آزادی زندانیان جرائم مالی غیرعمد، اظهار داشت: خادمیار کانون خدمت رضوی ثامنالحجج آران و بیدگل در چهارشنبه امام رضایی و در آستانه ایام شهادت امام رئوف، کریم اهلبیت (ع) و رحلت پیامبر رحمت و مهرورزی، مرد زندانی ۴۳ساله سرپرست خانوار را که در جریان امرارمعاش خانواده و معاملات مغبون شده بود با پرداخت بخشی از بدهیاش آزاد کردند.
وی با اشاره به آزادی دومین زندانی سرپرست خانوار توسط خادمیاران آران و بیدگل در ایام پایانی ماه صفر، افزود: دومین زندانی نیز چهارشنبه ۲۹ مرداد با پرداخت هزینه ۲۰۰ میلیونریالی توسط عباد صالحی خادمیار مداح به نیابت از مرحومان حسن و علیاصغر صالحی جد پدری و مادریاش آزاد شد.
راحمی مبلغ بدهی زندانی آزاد شده را سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال عنوان و تصریح کرد: ۶۰۰ میلیون ریال از این مبلغ توسط شاکی بخشیده شد، ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال آورده زندانی و وام اعطایی ستاد دیه بود و ۲۰۰ میلیون ریال نیز توسط خادمیار رضوی آران و بیدگل پرداخت شد.
به گفته وی، ستاد مردمی دیه تنها مرجع رسیدگی به جرائم مالی غیرعمد است.
عباس آذرباد دبیر کانونهای خدمت رضوی آران و بیدگل نیز در این مراسم در گفتگو با آستان نیوز با قدردانی از همکاری و مشارکت خادمیاران و یاوران رضوی این شهرستان در آزادی زندانیان اظهار داشت: خادمیاران و یاوران رضوی آران و بیدگل از سال ۱۴۰۳ تا کنون ۹ زندانی جرائم مالی غیرعمد را با پرداخت بخشی از بدهیهای آنها آزاد کردند و به آغوش گرم خانواده بازگرداندند.
وی افزود: هفت نفر از این ۹ زندانی در سال گذشته و دو نفر دیگر نیز در روزهای پایانی ماه صفر و مقارن با اربعین حسینی آزاد شدند.
آذرباد در پایان با تأکید بر همکاری و مساعدت خیران در قرار هشتم برای آزادی زندانیان، خاطرنشان کرد: درصورتیکه مساعدت خادمیاران و یاوران کانونهای خدمت رضوی آران و بیدگل در قرار هشتم برای آزادی زندانیان تجمیع و محقق شود، یک زندانی سرپرست خانوار دیگر نیز برای ۱۷ ربیعالاول و ایام ولادت پیامبر رحمت و مهربان آزاد خواهد شد.
انتهای پیام/